Ajda Pekkan Kimdir?

14.08.2023
721
A+
A-
Ajda Pekkan Kimdir?

Ajda Pekkan 12 Şubat 1946 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kendisi şarkıcı olarak kariyerini sürdürmektedir. 1970 senesinden günümüze kadar Süperstar unvanı ile anılmakta olan Ajda Pekkan, güçlü bir kadın figürü çizmiş durumdadır. Ajda Pekkan tarafından üretilen şarkılar 50 seneyi aşkın bir süredir popülerliğini korumayı başarmıştır.

Ajda Pekkan Kimdir?
Ajda Pekkan Kimdir?

İlginizi Çekebilir: CERRAHİ ONKOLOJİSİ NEDİR?

Ajda Pekkan’ın Diskografi Listesi

  • 1968 yılında Ajda Pekkan
  • 1969 yılında Fecri Ebcioğlu Sunar yılında Ajda Pekkan
  • 1972 yılında Ajda Pekkan Vol. 3
  • 1977 yılında Süper Star
  • 1978 yılında Pour Lui
  • 1979 yılında Süper Star 2
  • 1981 yılında Sen Mutlu Ol
  • 1982 yılında Sevdim Seni
  • 1983 yılında Süperstar ’83
  • 1985 yılında Ajda Pekkan ve Beş Yıl Önce On Yıl Sonra
  • 1987 yılında Süperstar 4
  • 1990 yılında Ajda 1990
  • 1991 yılında Seni Seçtim
  • 1993 yılında Ajda ’93
  • 1996 yılında Ajda Pekkan
  • 2006 yılında Cool Kadın
  • 2008 yılında Aynen Öyle
  • 2011 yılında Farkın Bu
  • 2014 yılında Ajda Pekkan & Muazzez Abacı
  • 2021 yılında Ajda

İlginizi Çekebilir: KANSER TEŞHİS YÖNTEMLERİ NELERDİR?

Ajda Pekkan Kimdir?
Ajda Pekkan Kimdir?

Ajda Pekkan’ın Filmografisi Listesi

  • 1963 yılında Adanalı Tayfur
  • 1963 yılında Şıpsevdi
  • 1963 yılında Kendini Arayan Adam
  • 1963 yılında Şaşkın Baba
  • 1963 yılında Öpüşmek Yasak
  • 1964 yılında Abidik Gubidik
  • 1964 yılında Çanakkale Aslanları
  • 1964 yılında Plajda Sevişelim
  • 1964 yılında Kaynana Zırıltısı
  • 1964 yılında Avare
  • 1964 yılında Hızır Dede
  • 1964 yılında Koçum Benim
  • 1964 yılında Sokakların Kanunu
  • 1965 yılında Artık Düşman Değiliz
  • 1965 yılında Cici Kızlar
  • 1965 yılında Kart Horoz
  • 1965 yılında Kolla Kendini Bebek
  • 1965 yılında Şaka ile Karışık
  • 1965 yılında Şepkemin Altındayım
  • 1965 yılında Yabancı Olduk Şimdi
  • 1965 yılında Bir Caniye Gönül Verdim
  • 1965 yılında Şehvetin Esiriyiz
  • 1965 yılında Babamız Evleniyor
  • 1965 yılında Sevdalı Kabadayı
  • 1965 yılında Taçsız Kral
  • 1965 yılında Dalgacı Mahmut
  • 1965 yılında Berduş Milyoner
  • 1965 yılında Bir Gönül Oyun]
  • 1965 yılında Lafını Balla Kestim
  • 1965 yılında Sevinç Gözyaşları
  • 1965 yılında Pantolon Bankası
  • 1966 yılında Avare Kız
  • 1966 yılında Kara Tren
  • 1966 yılında Şoför Deyip Geçmeyin
  • 1966 yılında Seher Vakti
  • 1966 yılında Ümit Sokağı
  • 1966 yılında Düğün Gecesi
  • 1966 yılında Dişi Düşman
  • 1966 yılında Dağda Silah Konuşur
  • 1966 yılında Günah Çocuğu
  • 1966 yılında Affet Sevgilim
  • 1966 yılında Ayrılık Şarkısı
  • 1966 yılında Erkek Severse
  • 1967 yılında Harun Reşid’in Gözdesi
  • 1969 yılında Tatlı Günler
  • 2001 yılında Şöhret Sandalı
5/5 - (1 vote)

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.